1. heinäkuuta 2017

Minikurkku-tuttavuus

Viljelykehikossa kasvimaalla härkäpavut eivät itäneetkään oletetusti. Jotakin piti saada tilalle. Puutarhamyymälöistä oli avomaankurkut ja kesäkurpitsat loppuneet.

Prisman puutarhamyymälästä löytyi jo aiemmin katselemiani minikurkkuja. Siellä käyttivät nimeä meksikolainen minikurkku. Niitä on nyt kolme kasvamassa. Katetta täytynee vielä juurelle laittaa. Harson heitin myös, kun eivät ole suorassa auringonpaisteessa vielä olleet.

 Minulla ei juurikaan ole kokemusta kurkuista, minkäänlaisista. Nyt niitä on kasvihuoneessa ja avomaallakin. Mielenkiinnolla odottelen kasvua ja mukavahan sitä on saada satoakin!
1 kommentti:

  1. Terhakkaan näköiset minikurkut.
    Minäkin olen kasvihuonekurkkujen kasvatuksen osalta ihan aloittelija. Ekat kurkut näet pääsin maistamaan vasta viime kesänä. Avomaankurkuista sain pari kesää sitten melko kivan sadon, joten täytyihän niitä kokeilla myös tänä keväänä. Vähän heikolta kylvöt näyttävät ainakin vielä tällä hetkellä.

    VastaaPoista

Kiitos vierailusta ja kommentista blogissani. T. JaanaS, Pihapiika

Runollinen, ihana voipallo

Kullero (Trollius europaeus) on kuulunut lapsesta pitäen ehdottomiin lempikukkiini. Silloin lähinnä ihailin kulleroita luonnossa. Koti...