13. huhtikuuta 2011

Maukasta leivälle

Leivän päälle ja salaattiin terästystä valkosipulilla. Vuosittain kevään kynnyksellä laitan valkosipulin kynnet hyötöön. Se on helppoa ja herkullista! Asettelen multaan yksittäiset kynnet vieriviereen. Ei ole kasvaessaan kaunis näky, mutta versojen maku herkullisen valkosipulinen.



Vuorasin multatilan muovilla. Astiana on vanha yli 30 vuotta sitten tekemäni saviastia, siksi lasite ei ole täysin pitävä.



Satoa olen ottanut maltillisesti kuukauden pari. Sitten voi laittaa uuden satsin tulemaan. Versojen heiketessä olen heittänyt kynnet multineen pois. En ole koskaan sisähyödön jälkeen istuttanut avomaalle. Onhan niissä juuret jo tosin valmiina...

Nyt vain valkosipulinmakuisia herkutteluhetkiä odottelemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta ja kommentista blogissani. T. JaanaS, Pihapiika

Runollinen, ihana voipallo

Kullero (Trollius europaeus) on kuulunut lapsesta pitäen ehdottomiin lempikukkiini. Silloin lähinnä ihailin kulleroita luonnossa. Koti...